|
Nu esti logat.
"Fete" care se baga in relatiile altora-2#20 2009-11-19 19:10:41
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraalea se ghideaza dupa: "incercarea moarte n-are" "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #21 2009-11-19 19:13:55
Re: "Fete" care se baga in relatiile altorapoate un tip luat deja i se pare mai greu de cucerit si merita osteneala decat unul deja liber. e un sport extrem cu multa adrenalina. mie una mi se par amandoi la fel de vinovati, atat ea (care tot incearca ca nebuna) cat si el (care cedeaza usor ). nici chiar asa sa iei pe cineva la bataie doar pt ca ti e pare tie, ca my rau tu te faci de cacao..nu el sau ea.. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #22 2009-11-19 19:15:07
Re: "Fete" care se baga in relatiile altorasport extrem "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #24 2009-11-19 19:27:27
Re: "Fete" care se baga in relatiile altora"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#25 2009-11-19 20:08:43
Re: "Fete" care se baga in relatiile altorasub nici o forma nu m`as preta la discutii cu ea sau sa`i spun sa`l lase in pace ... omg no way ! #26 2009-11-19 20:31:56
Re: "Fete" care se baga in relatiile altora
Foarte corect skumpi „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #27 2009-11-19 20:33:34
„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #29 2009-11-19 20:37:40
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraei bine, eu sunt din cele care se baga intr-o relatie. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #30 2009-11-19 20:48:10
EXACT!!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #31 2009-11-19 20:48:18
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoradaca te place, te alege pe tine si o lasa pe ea... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #32 2009-11-19 20:48:28
pill si tu crezi ca daca i`ai spune tu l`ar lasa in pace ? din contra se ambitioneaza mai tare ca vede ca te deranjeaza` #33 2009-11-19 20:52:46
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraeu sunt de acord cu poke! atata timp cat imi place de un baiat am tot dreptul sa incerc sa fiu cu el! singurele situatii in care nu as incerca nimic ar fi ca prietena tipului respectiv sa fie prietena cu mine...in rest, daca el se desparte de prietena lui pt mine inseamna ca ma place mai mult decat pe ea si atunci cu ce sunt eu vinovata, mai ales ca e si spre binele ei....nimanui nu cred ca i-ar conveni sa fie cu cineva care suspina dupa altcineva! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #34 2009-11-19 20:54:22
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoradar dak el iti zice k o iubeste tu mai insisti sa-l cuceresti? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #35 2009-11-19 20:54:45
Re: "Fete" care se baga in relatiile altorasi al meu era cu 2 cand l-am cunoscut...mi-a spus si m-a rugat sa il las o saptamana sa scape de ele...l-am lasat si suntem impreuna de 12 ani... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #36 2009-11-19 20:55:11
Re: "Fete" care se baga in relatiile altorapai da cum , fiecare are dreptu sa`si incerce sansa daca barbatu raspunde inseamna ca`i place si lui daca nu, prietena lui e norocoasa #37 2009-11-19 20:56:50
Re: "Fete" care se baga in relatiile altorasi el meu era cu una cand l-am "cunoscut" ca sa zic asa Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #38 2009-11-19 20:57:49
Re: "Fete" care se baga in relatiile altorayohana, daca insisti cand el iti spune ca nu, inseamna ca nu esti om de inteles. ca sa nu ma exprim altfel. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|